Dubtes si comprar un cotxe nou? Així pots calcular si et surt rendible

Ser amo d’un vehicle comporta un cost mensual del qual pot fer una estimació. invertir a comprar un cotxe o apostar pel rènting?

Què has de plantejar-te a l’hora de contractar una assegurança de salut?

“El preu de l’assegurança de salut sol ser un aspecte determinant, però és molt recomanable tenir en compte altres variables per a aconseguir la màxima satisfacció amb la teva elecció.” Posem a la teva disposició en aquest breu article, 10 preguntes de salut que tindran diferents respostes en funció de la teva situació personal i …

Els millors localitzadors GPS per a gossos i gats

Amb un localitzador GPS per a gossos o gats tindràs més control sobre la ubicació de la teva mascota.

Consells per a posar a punt el cotxe abans de qualsevol viatge

En aquest article pots veure els 6 consells per a posar a punt el teu vehicle abans de qualsevol viatge.
Recollim recomanacions del canal de motor d’eBay en aliança amb Ángel Espinosa, conegut en les xarxes socials com @AngelMasGas, que tira de la seva pròpia experiència en la carretera per a elaborar aquest llistat de consells.

Coneixes l’extensió de garantia EROSKI?

Es tracta d’un avantatge que oferim als nostres clients en la compra d’electrodomèstics. Una protecció o ampliació extra en la garantia del producte.

Consells per a posar a punt el cotxe abans de vacances

Com hem de preparar el nostre cotxe per a afrontar un viatge? És necessari algun manteniment especial durant la nostra estada vacacional? En aquest article pots veure els 6 consells per a posar a punt el cotxe abans de les vacances. Recollim recomanacions del canal de motor d’eBay en aliança amb Ángel Espinosa, conegut en …

A l’hora de llogar una casa, quines assegurances hi ha per protegir la nostra tranquil·litat?

La protecció de l’habitatge correspon al propietari. El propietari és el responsable de mantenir-ne la integritat i les bones condicions. Per això, el seu principal interès serà triar una pòlissa d’assegurança de llar que inclogui cobertures per al continent.

No puc pagar la comunitat de propietaris: què he de fer?

Tens problemes conjunturals i no pots abonar la quota de la comunitat? Has de saber que la llei no té previst cap mecanisme per al cas que un propietari pugui deixar de fer front als pagaments.

Farmaciola per a viatges, la versió “mini”

Disposar d’un equip de primers auxilis t’ajudarà a resoldre qualsevol accident o malaltia sobtada que tingui la teva mascota abans d’anar al veterinari.